Hey WHORE

2010-04-26 | 18:05:23
▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓████░░░░░░░░░██▓▓▓▓▓▓▓
▓▓██░░░░░░░░░░░░░░░███▓▓▓▓
▓██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▓▓
██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▓
█░░░░░░████░░░░████░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░██░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░██░░░░░░░░░░██░░░░░█
██░░░░░██░░░░░░░░██░░░░░█▓
▓██░░░░░░█████████░░░░░█▓▓
▓▓▓██░░░░░░░░░░░░░░░░██▓▓▓
▓▓▓▓████░░░░░░░░░░░██▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓███████████▓▓▓▓▓▓▓


Don't forget to smile!





..Vadå? Märks det SÅ tydligt att jag pluggar till ett prov??

Om världen ändå vore mer i min smak

2010-04-26 | 17:00:14
...Då skulle jag först rensa ut den på alla dessa jävla idioter som finns vars enda mening verkar vara att trycka ner och få andra att försvinna ner i några slags genomskinliga svarta små hål för att aldrig kunna återvända och vara desamma igen. Oh hoppla vilken lång mening jag kunde bygga sådär bara genom att låta fingrarna hoppa bland alla tangenter.

Men om man skulle förinta alla dessa jävla idioter som inte gör något annat än .. dåligt? Vad skulle egentligen hända då? Jag skulle vara lyckligare men fan vad folk skulle bli förvånade över alla dessa som skulle tas bort. Hehe, men å andra sidan kanske man inte alls ska förinta dem utan bara låtsas som om de inte finns över huvudtaget. För Om man förintade alla idioter som trycker ner folk, då kanske det inte skulle finnas så himla många alls..

Eller så trycker man bara Ctrl + Alt + Delete och gillar läget.

Våld är faktiskt tillåtet, ibland!

2010-04-23 | 16:35:03


Vi diskuterade Krister och hans asociala beteende! :) Han ville inte umgås med varken mig eller Elsa, haha nej men så var det inte riktigt men vi tänker låtsas att det är så. Ellerhur Elsa? ;)

Hemma igen, fyfan vad skönt!

2010-04-22 | 22:17:09
Hej hopp!

Blir så glad när jag känner igen allt omkring mig, då är man hemma!

Blev glatt överraskad av både Bettan OCH Douglas som båda hade bestämt sig att komma hem till mig idag utan vidare information först, blev såklart skit glad över det! :)
Så nu har man tagit igen liiite tid med Bettan och lite med Douglas också så nu känns det lugnt i hjärtat och man kan äntligen pusta ut och känna No stress liksom.

När man är bortrest så långt borta som jag var så får man sig verkligen en tankeställare, man märker ju direkt vilka personer man saknar på en gång och vilka som inte tycks saknas alls. OCH ATTANS, vad jag har insett hur mycket jag behöver Douglas, han är ju min bäste vän(också) men det kändes verkligen som om min andra halva var någon annanstans (Ja jag vet att det låter klyschigt)... Men så kändes det och idag gick det inte att hålla tårarna tillbaka. Hemma! Och med Douglas! Lycka!

Snacka om överdos på happy pills det blev där
och ack så allting låter pluttenuttigt nu, ville bara reda ut den saken att jag saknat mina vänner och familj helt enkelt. Har inte hunnit ta ett snack med alla ännu och Bella som åker imorgon!!

Hoppas du kommer iväg och allt går bra!! <3 Det blir nog superduper kul! :)

Nu ska jag SOVA!


Tjenare polers!

2010-04-18 | 19:57:51
Nu skriver jag igen, jag sitter pa hotellet nu. de e proppat me tyskar har precis typ 2 meter ifran mig som diskuterar flyg och skit... vulkaner hit a dit vet ni... man blir lite trott pa skitn! :D


Men men, idag har jag blivit brun brunare brunast haha, de e niiiiiiiiiiice!

Har ocksa kakat skit god mat pa en skit cool restaurang.. mihihih

forutom att vi at mat sa har vi bara solat hela dan, fran typ 11 tiden i morse till typ 4-5 :)


hihihi, men nu ska ja runda av. Om min baby laser detta, ja saaaaaaaaaknar dig!!!

TJOFLOJT! :D

2010-04-16 | 15:56:46
Varit skiiit varmt idag, sa jag och pappa lag pa varan balkong och stekte i sakert 2 timmar, jag ville inte ens ata frukost inne haha, sa jag at ute! :D :D

JAAAA JAG HAR BLIVIT BRUN!!!! ;D

Ja man kan smsa mig, det kostar val en 2-4 kr per sms troooor jag, att mmsa er harifran kostar mig 20 spann! ;)

Idag har vi i alla all utforskat "strandpromenaden" men strander finns ju inte riktigt, det ar ju en vulkan o sa... aja men det var haftigt, vi sag ocksa nagra av de delar som blev forstorda i ovadret for nagon manad sen :/ en halv parkering var borta!

Ajt, men nu ska jag runda av lite... mihihi jag har ingen hemlangtan an, nu ska ja ta mig upp till rummet, gora mig en macka, ta ett glas lask, eller en drink?? och en cigg och bara njuta!

Igar fixade jag fram i informationen kortlek, penna och papper sa vi spelade plump, men jag fick typ 15 poang som best hahah :D


hejda!

Douglas du far faktiskt ocksa beratta lite om vad du gor om dagarna har :) PUSS PA RUMPAN!

Lite orolig e man

2010-04-15 | 19:47:16
....Sag just pa CNN Live pa tvn i hotellrummet.... det har ju varit utbrott pa island, vi kanske inte kommer hem nar vi ska? Hoppas det, det ar ju forst pa onsdag morgon vi skall hem, men visst blir man lite orolig. Nagra som skulle hem imorgon kommer inte hem alls, oroligheterna sprider sig.., hehe, tank vad saker kan gora fast vi ar sa langt borta fran sjalvaste handelsen?

Knacka i tra for oss, hihi.


Jag satt precis pa rummet och drack drinkar med mamma men syrran ringde och nu har jag tappat suger lite, hoppas verkligen att askan kan lagga sig pa marken fort sa vi kommer hem (helt enkelt), sjalviska osm man e sa skiter man ju i alla andra som inte kommer hem -bara jag gor det liksom!

NU FICK MAN LITE HEMLANGTAN! Men detta bara over tanken pa att man kanske inte far flyga hem... Well well..

Fran en sak till en annan sa har jag fatt en annan syn pa "Lokalt regn" haha, det regnar pa ena sidan av hotellet men det ar sol pa andra sidan.. hahaha skit skumt e de, tyvarr ar varan balkong at hallet dar det regnar men sa fort solen kommer sa sticker pappa ut huvudet. haha :)

och igar sa regnade det utanfor restauranden, men da endast pa 4 bilar, och da var enda hela gatan fullparkerad langs sidorna... fatta skumt?!

Aja, vi hors senare. <3 loads of kisses and hugs to you all! 


And douglas <3 <3 <3 <3 you get three hugs! :D 




Sag kommentaren, det var alltsa inte ok att bounty var hos er bettan? :(

Men jag vet att alles familj ar duktiga pa att ta hand om hundar, skriv garna om hur det gar sa vi vet. Ni har formodligen hemnyckeln nu sa mer mat finns i stadskapet i koket bakom dorren, och bajsposar finns ju i hallen precis till vanster nar man kommer in!!! :) Hoppas han inte ar nagon borda :/ Donyas nummer kan du fa alle av Bettan!!!:)

Kommentera som sagt !

Hej jag lever!

2010-04-15 | 12:44:43
Tja tja, det var bara gamlingar po planet haha, jag kande mig skit liten bland allt grott har! :)

Men nu e jag har och det e skit bra alltihop, vi har skit grym sikt over havet, de bloser en del so man kan sola mycket utan att bli for varm=BRUN!

Igor at vi ute till lunch och till middag, sedan drog jag och pappa upp i byn 4 km fram o tillbaks, uppforsbacke 2 km upp och 2 km nerfors... skit jobbigt for benen :) men vi var ute efter att hitta en bank o de gjorde vi ocksa!

Idag vill jag till huvudstaden for shopping, for val se hur det blir med det.. :)

ps. e redan solbrand pa násan hihih <3 i just love this shit!

Kunde inte logga in p+ facebook men men... bloggen finns ju alltid!

JUSTE! Igar gick jag och kopte cigg, o ja o mamma kopte smirnoff for 94 kronor(billigare an taxfreen po flyget!!!), vi blandade drinkar po rummet och rokte marlboro.. hahaha, semesteeeeeer!!!!!


Sog att bettan kommenterade angoende bounty!! Vad bra att ni har det bra, hihihi :)

Ska forsoka ragga cigg at er sen, var der L&M ROD? som bella rokte?? :)

DAGENS BÄSTA:

2010-04-13 | 22:23:00
Jag till mamma: Mamma jag har bara 3 kol kvar till pipan, what to do? *sad*
Mamma: Äh men skit i den då..
Jag: Meh åh!
Mamma: Vi köper Marlboro istället!
Pappa: MÄH!

*Gap skratt*


So long SUCKERS!!!

2010-04-13 | 22:17:39
Okej okej, ska försöka att inte vara en översittare här nu (även om jag känner mig liiite bättre än er nu)...

Drar ju som tidigare nämnt till Madeira, IMORGON! Kvart i 4 ska jag upp, snacka jobbigt ;) Tur att man inte är så himla morgon trött som vissa andra kan vara Douglas *harkel*.

Ska i alla fall bli GRYMT kul, även om jag nu ska åka med mina 50 plussare till päron, but hey... They are fun peeps! Jag förväntar mig sol... sol sol sol sol... öh... sol? kanske en grym drink, lite skojiga aktiviteter och ... Sol? :)

Kommer sakna er, kommer saknar er mer om jag dör på flyget eller nåt.. Peppar peppar slå i trä (tänker Bettan och Thai nu) Och förmodligen letar de trä just nu.. Bettan har ju enkelt för hon sitter i vardagsrummet och kan slå i bordet, Thai vet jag dock inte :) -Bara ni slår i trä! För palla leva med det resten av livet sen? :)




Kommer längta efter er som fan!!! Men just nu, ärligt talat,... så längtar jag bara dit(pekar på bilden ovan).


Hoppas ni får en awesome vecka, och har vi tur.. Dvs att jag hittar ett nice internet cafe så kommer jag att skriva här under resan..


Take care ya'll!

Love ya to death! ;)

Ett extra nyp i stjärten till min filfthy little whore!
Och hoppas Bettan och Bella tar hand om Plompe nu :) oroar mig inte!
Och Min, ha inga höjdar röj fester här nu.. Men ta gärna min sprit ;) höhö

Bara en kul bild

2010-04-11 | 19:29:44


Eeeehehehehehhhhh ;)

Den som inga vänner har, den får sitta ensam kvar!

2010-04-10 | 21:14:11
Idag var jag faktiskt lite nere ett tag, för det kändes som om mina kompisar inte ville leka med mig :( Haga var ju helt lönlöst att fråga, hon har ju dissat mig totalt senaste tiden (detta är fullkomligt oseriöst). Mithila svarar ju aldrig i telefonen, Röj är på barty och Alleballe dissade mig från början men nu är hon på väg hit i alla fall och då blir det godis och en massa mysande helvete och skitsnack som bara tjejer kan utöva. Och Douglas är ju ledig ikväll iofs, men han orkar man inte med max 15 timmar i sträck alltså sen behöver man typ... Psykhjälp? ;) (Hej jag är bara seriös idag!)

Men som sagt, jag var ju nere. Nu är jag glad igen för Nanna kommer hit och hennes klasskompis också så det blir nog kul i alla fall! De dyker nog upp snart. Vet ni? Nu är jag på sånt humör så jag skulle kunna köra igång en tvätt till, det gör jag tamejfan!

Jag vann pris för bäst utklädnad!

2010-04-10 | 17:18:31
It's not fake at all! I Totally got the most votes (ok, this line was for all my enlish readers)... Lol, som om Den dan kommer komma..

Tackar vet jag läsare som är mindre än 20 om dan, det är lagomt. öhöhöhööhöhöhhöhö... Damp! :)

Jag hade skoj igår, tog det relativt lugnt och sprang omkring med min jäkla nappflaska hela kvällen. OCH den rymde bara 240 ml åt gången så en cider blev helt plötsligt för mycket :P (det blev lite påfyllningar!). Aja jag tycker Alleballeballe hade gjort kvällen skit bra och tacopajen var som smör i magen (den gled ner å ba smällte) det var skit gott och alla var på bra humör, å alla va trevliga å musiken var väl helt okej (eheh de va typ min musik).. :)


Nu blir det maskerad!

2010-04-09 | 17:06:50


Smell ya later bitches!






Handlingen till världens bästa P-Rulle klar!

2010-04-09 | 14:08:53





Cowboy goes Riding piga! :D




Jag ska bli moster IGEN!

2010-04-08 | 15:06:19
Ja ni läste rätt, nu har jag väntat så himla länge på att få klartecken om att jag får skriva det här. Så nu vet ni det!

Syrran e på smällen igen, David ska alltså bli storebror åt en h*n! Ungen är väl beräknad att komma i Oktober? (nåt sånt). Det tycker jag e skiiiiiiiit roligt å jag kan knappt vänta! Det ska bli kul å se hur den lill* krabaten ser ut och känns å luktar å låter! :) Åså ska jag bli världens nöjdaste och stoltaste moster en gång till! Najsigt värre rå! 8)

Nu vill man nästan skaffa sig en egen, men haha, ska nog vänta en vecka i alla fall (Må alla läsare förstå skämtet)..


Vi hörs å syns, å glöm inte att gratta syrran ordentligt. Om inte direkt till henne så skriv en kommentar här under, så blir hon nog glad! :)

Dagens skämt! -NY KATEGORI FOLKET!

2010-04-05 | 23:48:31



Sen blev tönten offline..!

Men asså, va gör man inte för lite bra inlägg i bloggen liksom??



Dagens bästa! -NY KATEGORI FOLKET!

2010-04-05 | 23:41:26
Här kommer som lovat, dagens bästa av Johnie!




:')

Ett onödigt inlägg VOLYM 3.44

2010-04-05 | 10:51:11
AWESOME!

Sims går lyyyysande, stackars Fashion som hänger med mig,aaaaaahahahahahahahahahahaa *maniac*


AJT
Jag skulle vilja skriva ett inlägg om att Mithila ska skriva ett inlägg om mig, spännande det kommer bli att få se Vad hon skriver samt När hon skriver. Är hon snabb eller långsam? That's the question!

Bloggar, ba före va längesen sist!

2010-04-03 | 21:36:57
Tjohoooooooo! Shuulululullu!

Ikväll blir det lugna puckar, kanske för att det inte blev det igår? Hummelu hummel humms på det.

Så med lugna puckar så menar jag att det är jag Bettan och Krister som chilledillar här, jag är halvt med i svängarna. Är åskådare när Krister och Bettan spelar wii (boxning) eftersom att boxning verkar vara den ända sport Bettan klarar av på wii. Hon e gryyyyym!
Men jag sitter här eller springer mellan vardagsrummet och mitt käraste sims spel! Min nya dator är så himla bäst så jag vill bara grina av glädje :') <3

ONCE YOU GO MAC,
YOU NEVER GO BACK!

Men nu ska jag se när Bettan går all in på boxningen här, hahah! De e liksom ilska och Döden i hennes ögon! :D

RSS 2.0