Back on track

2010-05-31 | 20:45:21
Jag är fortfarande vid medvetande, ja! Jag har bara inte fått arslet ur vagnen och skrivit någonting här på... evigheters evighet. Men det gör ju ingenting hihi. Huvudsaken man lever liksom..! Sjukhus är ju inge kul.

I helgen hade jag fullt upp med att umgås med mina närmaste vänner. Det blev kanske lite för kul!

Men men, just nu är jag med min andra halva. Vi har varit i centrum och köpt godis, muuuums! Och jag ser hel konstig ut just nu...

 




Ibland är sommaren härlig

2010-05-29 | 17:21:55

 

 


Directly from school

2010-05-27 | 12:42:47
Hi everybody, what's up? O-M-G hej-jag-skriver-bara-på-engelska. Nej nej nej! Skojade bara, eheheheheheh.

Ja ni ser ju direkt att någonting är fel just nu. Såhär vimsig låter jag bara när jag är just förvirrad eller orolig. Men det är luugnt sörru!
Snart börjar Svenskan och sen ska jag HEM men först ska jag ringa Krister och jag har blivit förfrågad om jag kan göra kladdkaka åt honom. Så det får ag väl lov att göra -Douglas har ju ändå inte ringt som han sa att han skulle, så nu tänker jag hitta på nåt :)

Men vi hörs syns och luktas senare hörrni! HELG NU!



Lika snygg som vanligt..

Veckans person!

2010-05-26 | 22:29:22
Denna vecka är ju lite mammornas vecka, så vad passar inte bättre än att låta min kära mor få lysa lite i glamorens sköna sken? :)

Mamma har dessutom slängt ut kommentarer i min blogg hela veckan och sånt gillar vi, dock är det lite tröttsamt att alltid få kommentarer av just mamma. Men det gör inget, jag är ett lika stort fan av henne som är av mig tydligen. Så gratulerar mamma, här har du en vecka i solskenet! (Och YES, nu behöver jag inte ens göra ett kort till morsdag på söndag!) -JA! Det var ytterst seriöst.

 

Världens finast mamma! :D

 


Faya goes flerspråkig

2010-05-24 | 21:47:30
Har ni inte märkt hur jag kan trycka in små klatschiga kommentarer eller ord ibland på engelska, rätt in i en fin härlig mening på svenska, UTAN att ens förstöra den? Fattar ni vad grym jag är som kan använda två språk lite hur som helst, mixa och matcha och det blir awesome ändå... SE NU GJORDE JAG DET IGEN!!

Hur som haver, det är inte Bara svenskan och engelskan som jag behärskar, if you know what I mean? ;) Nähä ni, jag kan även ett par grymma fraser på mandarin, för att inte tala om min perfekta finska - mä tiedän ej. Tänker ni nu.




Samlat kraft till att göra.. ingenting?

2010-05-23 | 20:32:26
Tjoflöjt!

Idag har lilla jag varit ute och sprungit som en galning i huvudstaden med Philip, som för övrigt fyller 18 år idag! :) Tänka sig så stor den lille knatten har blivit redan? *snyfta*
Nu kan han beställa hur många cosmo han vill!



Hur som haver, efter den där lilla shoppingrundan är jag D-Ö-D, kan bero på att jag börjar känna av gårdagens badminton matcher också (spelade ju trots allt en bra stund igår!) och stackars min rygg. Nu har jag sovit bort en timme eller nåt sånt där och nu har jag faktiskt samlat ihop så mycket kraft att jag orkar se på Ghost, som är den absolut vackraste film jag sett. Hihi, så det blir väl fram med Pelle som får agera torkare när jag gråter haha!


+  









För säg mig, vad ska man annars göra när pojkvännen är bortrest till London? :)








NU ÄR JAG KLAR!

2010-05-21 | 18:41:29
...Med alla mina rest uppgifter i Historia, yaaaaay! :') Suttit och skrivit sedan mitt senaste inlägg typ.

Så nu kan jag äntligen börja göra de uppgifter som är viktigare, dvs -De som jag inte ligger efter i!


High five for me dude! Jag e typ lika glad som Obama!




Mycket text och liten verkstad!

2010-05-21 | 15:07:58
Alltså! Den här dagen har varit som en riktig rollercoaster så att säga, fick ju världens underbaraste häftigaste info tidigare idag så jag blev super duper as skit jätte mega glad! :'D
Dessutom fick jag äta god pizza på Vedugn som Johnie bjöd mig på! Rik som han är haha!

OCH NU har jag genomlidit en uppgift (analysera en film) inte SÅ jobbigt. Men ändå så kände jag mig stolt över att jag ändå gjorde den, en fin fredag som denna!

MEN NU TILL SKITEN så hade min lärare tyvärr hjärn koll på mina icke-inlämnade-uppgifter, så oj oj, nu riskerar jag G i Historia om jag inte lämnar in dem, en lista på 5 uppgifter.. Skit kul, så går det när jag inte går dit. Då går det inge bra helt enkelt!

Men jag blev ännu argare när han påstår att jag inte lämnat in en av uppgfiterna, som jag nu såg i mailen att han faktiskt redan fått. Sedan känner jag igen några av de andra också så nu ska jag plugga in min Ipod och se om jag har uppgifterna på den. Jävla skit grejer asså! JAG BLIR ARG PÅ SÅNT HÄR!!

Istället tänker jag skita i mitt humör och bjuda på världens fulaste LV väska som jag och Bettan hittade på Bryggeriet härom veckan:



HEJDÅ!

Veckans person!

2010-05-19 | 19:40:54

 

HERMAN!

 

Han har dock inte gjort något speciellt vad jag vet denna vecka, men han har som vanligt bjudit på kul grejer. Så jag låter nästa klockrena sitat få tala för sig själv samtidigt som jag gratulerar Herman som veckans person!




Plötsligt händer det!

2010-05-19 | 10:05:41
Jajamensan! Nu börjar mitt nya rum se ut som ett rum, så snart kan jag hänga upp min tavla jag köpte från Marie Plosjö också, gud vad jag längtar nu till att få göra fint där inne.. Mitt nuvarande rum ser ju ut som det gör.. Hehe.

Det roliga med mig är att varje gång jag städat rummet så lovar jag mamma "Jag ska aldrig mera ha det stökigt på rummet" men visst fan har jag det ändå. Varför kunde jag inte födas med mer pedantiska gener? Syrran är ju skit pedantisk men nej nej, Faya ska inte få någon sån gen.. :(

Grejen är den att jag trivs rättså bra med stökigt rum, problemet är bara att ingen annan gör det.


 

 

Tjingeling badring!

 

Nu skall jag köra igång en tvätt och spela datorspel!


Jag är så jävla bra!

2010-05-18 | 17:03:19
Har suttit nu, jag vet inte huuur länge och försökt få det att funka med min iMac!
Först delade jag hårddisken för liten så jag kunde inte installera Operativsystemet, så då började jag om, sedan när jag trodde allt var bra så hade jag helt plötsligt bara Windows Vista och ingen Mac alls.

Men nu har jag allt i fungerande form, kan nu alltså installera och spela spel som inte är gjorda för Mac! Halelujah! Ikväll lär det bli lite lirande av kärt Caesar III, Age of Empire III, kanske lite Myst eller nåt annat skit som jag kan komma att tänka på!

..Sims släng dig i väggen! En liten stund!

Smella ya'll later!

Ni är inte dumma ni, men det är inte jag heller!

2010-05-18 | 12:54:27
Klart som fan att det var Tryggare kan ingen vara, än guds lilla barnaskara... Tralla lalalala la la la la LA LA! Osv, den kallas även för Trygga Räkan så det var helt rätt tänkt av er läsare, en klassiker från konfirmationen.



Ska knopa ihop en nya liten slinga snart tänkte jag, en svårare!


Men först tänkte jag berätta om min dag som idag har varit skit lugn, lite jobbigt var det på Tyskan för jag låg lite efter (så går det när man är utomlands, skolkar och har orientering)... Men nu ska jag ta med mig tysk boken hem och titta igenom det nyaste, Päivi trodde att jag skulle klara det för jag har sån bra disiplin tycker hon! Hihi!



Sedan har jag också kopierat ut en bunt papper 28 sidor med text. En Installations handbok till Boot Camp. Så nu ska jag dela min hårddisk hemma så att jag kan spela dator spel med min pojkvän. Yay!



Nu skall jag skita sen ska jag HEM!!


Hej jag är lite deppig!

2010-05-17 | 23:16:44
...Ett muntert sätt att påbörja ett blogginlägg med va? Sådär lagomt intressant men ändå inte en lögn denna gång. Ja hörrni ni ni, jag är faktiskt lite nere för tillfället. Och det är så jävligt så jag vet inte ens varför, pajade en lampa när jag kom hem nyss så nu har min nattlampa pajat! KUL! Nu har jag bara tv:ns ljus som ska verka tryggande när jag sover. Men tjurig var jag redan innan så det måste vara nåt annat...

Av någon anledning sover jag med både tv och lampa tänd men nu pajade ju lampan som sagt.. AWESOME! Jag som trodde att jag hade växt ifrån det där.

Här kommer en bild på hur jag känner mig just nu:


 

"Snyggare kan ingen vara
än vår lilla Fia rara
Vågar ej gå ur sitt näste,
så hon bjuder på hemma fester.

Ljug du lilla skata,
här ska ingen dig få rata.

Och så ja bryter några armar,
vänder upp på dina tarmar, "


Vilken låt ??

Film tajm!

2010-05-16 | 18:13:57
Nu ska vi iväg här å kolla på Avatar på Blue ray på en 42 tummare. Det blir nog nähäys!

Hejdå.

Veckans person!

2010-05-13 | 17:16:08
Tycker du att du vill ha en vecka i rampljuset? Se då till att göra något extra ordinärt för att bli hedrad med platsen som veckans individ, kanske inte ens en vecka räcker för dig? Två, tre??

Försök!


Veckans person!



Gårdagen

2010-05-13 | 16:28:25
...Blev en lugn hemmakväll med världens bästa kille... Roger! Haha nu var jag sådär skit rolig igen.. Okej okej, det var Douglas och med en enda bild tänker jag visa er ungefär hur kvällen blev:

 

Hihi, det var en väldigt mysig kväll tycker jag och det var precis det jag behövde just nu. Med det menar jag att ta det lite lugnt, lite med tanke på att ikväll blir det andra bullar!

 

Krogen here we come! In i dimman.. Igen!

 


Vad bär kvällen med sig?

2010-05-12 | 15:23:11

Douglas tycker inte alls om den här bilden, kanske kan förstå varför (han ser ju lite trött ut). Men jag tycker att den är jätte söt och tyvärr är vi inga riktiga linslusar så det finns inte allt för många bilder på oss heller, synd är det! Och så länge jag tycker att den här är den bästa bilden så kommer jag också att visa den! :)

 

 

Idag är det pojkvän-mode! I alla fall till en början, han är på gymmet nu och tränar.. Duktiga han! Själv har man liksom precis klämt i sig en godispåse som blev över från Desperate Housewives igår (som förövrigt var skit bra igår!!).. Kvällens planer är ännu inte glasklara vet bara att jag ska vara med Douglas men när man är med honom så vet man faktiskt aldrig hur kvällen slutar, den börjar i alla fall hemma hos honom.

Mysig hemmakväll bara han och jag eller blir det pumpa musiken och träffa alla polarna? Still don't know.


Men om ni verkligen vill veta vad som tillslut hände så hör av er så berättar jag det sen, haha. Helvete vad ointressant ;)

Nu har jag bättre saker för mig att göra, ska faktiskt klä på mig och slänga på mig någon vätska som doftar gott samt se till att kalufsen blir torr, allt detta helst Innan jag kliver på bussen om en timma. Wish me luck!

Men vi ses och hörs och luktas senare!! Tjingeling!

Lite schtek i solen!

2010-05-11 | 12:11:56
Såhär på morgonkvisten, vad fan är roligare än att vakna av att solen strålar genom persiennet? Åka karusell, skratta tills man gråter, se på bebisar, sjunga galet.. Jaja förstör inte för mig själv nu Sophia!

Hur som haver, jag vaknade och steg upp och ringde direkt min kära väninna Bettan för att fråga om dagens planer fortfarande stämde och det gjorde dem. Medan jag väntade på henne tog jag mig ut på baksidan och satte mig i vårsolen och tittade på Bounty som gick på upptäcksfärd som om det vore första gången han var där. Han såg nästan lite valpig ut när han snurrade runt i gräsmattan och njöt. Nästan så jag också gjorde det, men då skulle nog någon ringa störnings jouren tror ni inte? 

 

Nu kommer Bettan!



Update från Bettans jobb!

2010-05-10 | 18:15:01
Här sitter jag och glassar, utan att ens beställa kom Bettan fram med ett jätte leende -Då hade hon redan fixat kaffe efter maten! Hon äe la go hon!
Så nu återstår väl bara att dricka upp kaffet och ta det lugnt, sitter ju här med min glassiga blogg dator (som det inte är men vi låtsas som det) och gör en massa skolarbeten som jag inte vill vara efter med. Skit bra! Jag ser så himla sofistikerad ut. Kvinnligt var namnet! I'm a fucking woman with class.. Okej let's not overdrive it ;)

I brist på roligare bilder så kommer här min über goda mat och kaffet på bild, så att ni inte tror att jag ljuger eller hittar på saker. Som jag faktiskt gör ibland för att allting låter så tråkigt! Men idag är det faktiskt sant.





Men nu ska jag återgå till att tjuvlyssna på alla som pratar. Det var två äldre gubbar här (runt 50 alltså). Då är man faktiskt gubbe!
De pratade om någon Sofie, och den ena var väldigt nöjd med henne, citat:
"Jag är glad för Sofie, hon säger ju nästan ingenting. jätte skönt!"

Blev plöstligt väldigt intresserad över att få höra mer om "Den där Sofie".

Smell you guys later! Katching!

En dag med Bettan!

2010-05-10 | 15:45:38
Nu har jag umgåtts med Bettan ett par timmar, och nu ska jag hålla henne sällskap och göra lite uppsatser medan hon serverar på jobbet, hihi!



Jag har nog alltid varit ett fan av att blanda nytta med nöje så det här känns ju finemang minst sagt!

Och en annan kul sak som jag såg nu när jag kom hem var att pappsen har börjat riva tapeter i mitt rum så nu börjar det hända något. Känns taskigt av mig att dra iväg nu, men ska erbjuda min hjälp imorgon -Måste måste! För efter imorgon (tisdag) så är jag ju ledig heeela veckan ut, så har någon något kul att komma med så fråga mig då! Planer är ju bara roligt.

Vi ses och hörs! :)
Och tills dess -Ha det gott!

Vilken skithög!!!

2010-05-09 | 21:57:32
Vem då tänker ni när ni läser rubriken, men den använde jag bara som knep för att ni skulle läsa er vidare under rubriken. Titta Kissie! Man behöver bara en rubrik för att få intresse. Tänk om, tänk rätt!

Bjuder på min intensiva blick av blått som får havet att verka vekt:

 

Okej men nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag borsta tänderna... Det var väl en 4-5 dagar sen sist! Skämt å sido, God natt!




Min helg i korta drag (dock bara fredagen som räknas)

2010-05-09 | 20:35:13
Korta drag är så mycket bättre än långa drag, vill man ha ett långt tal eller ett kort? Vill man ha en stor kaffe eller en liten? Vill man ha lång kjol eller kort liksom? Ja men skitsamma ni förstår.

I fredags fixade vi tavlan som jag tjatat om och den var... Ja, "fin" är inte tillräckligt. Den är helt jävla outstanding jätte bra!


Vet ej varför bilden är åt detta håll!

Men jag kan inte hänga upp den ännu eftersom att mitt nya rum inte är klart än, så den står på golvet nu -Lutad mot väggen den ska hänga på. Men haha vilken röra det var att få hem den, men den klarade sig!

Efter att vi hämtade tavlan, jag Douglas och Teodor så åkte vi hem till mig och ja... sen kom det ett par till och några till..



Man ser nästan att dem är släkt va?? :) Men snyggast är han till höger, ny friserad och allt!


En liten filmsnutt..

2010-05-08 | 21:25:50


Utöver filmen ovan så har jag även hunnit äta mackor till frukost, lunch och middag samt kört en maskin disk...

...Inte så händelsefull lördag med andra ord! Nu är jag dock i Douglas skit kalla rum och ska egentligen plugga till provet på måndag men engagerad är jag inte för fem öre känner jag..!


Vi hörs ses och luktas hörrni!

BLOGGEN SKA INTE SE UT SÅHÄR!

2010-05-08 | 18:44:59
...Den är helt enkelt bara i ett STORT behov av en förändring som vi hoppas (nu håller alla läsare tummarna) att Johnie ska fixa...


...för johnie är GRYM!


HEJDÅ!

Finnar på besök!

2010-05-06 | 14:26:48

Imorgon ska jag till Stockholm och visa runt en hel skolklass från FINLAND!

Tillsammans med min klass så klart, men jag hade ingen som helst aning om att JAG skulle guida någon, hehe. Så nu sitter jag här med två ämnen som jag ska presentera för dem imorgon på en väldigt enkel svenska så att de förstår mig. Fatta illa?!

Men det går nog bra...





Fick som sagt två ämnen och det var Stockholms blodbad samt Svenska akademin som jag inte ens vet vad fan det är men jag googlade upp en bild så jag antar att det är ett gult hus... Annars blir det pinsamt imorgon om jag inte kan hitta rätt hus ens,.... Kan ju köra ett säkert kort och berätta om alla gula hus fast samma sak :)


Tjoflöjt!

2010-05-05 | 15:26:04
Min blogg är så himla ful, haha! So not Faya style. HAHAHA ... det är bara vissa som förstår sig på det där skämtet ;)





Vad ska lilla jag göra idag då?

Har varit hos Bettan men gick hem i lagom tid så jag skulle hinna dusha, raka mig, luddra in mig i body lotion och noppa ögonbrynen å bläbläblä.. Skulle alltså träffa min pojkvän idag men så blev det inte för han mår inge bra. Så nu är jag skit snygg i onödan... Fatta onödigt? Kunde han inte må dåligt imorgon istället? Haha <3

Någon som vill hooka(skriver man så?) upp med mig idag eftersom jag e så jävla snygg? :D Ring mig isåfall!

Moment of truth

2010-05-04 | 10:09:29
Idag blir det moment of truth som gäller,
isåfall blir jag skit glad. Eller så är det åt helvete,
då blir jag inte alls så glad.


...Men vi får väl se!

Visst är det roligt att läsa en massa babbel och så förstår man ingenting?? :D

Bara för att skada mig mer

2010-05-04 | 09:21:25
...Så ska jag blogga i alla fall, fastän jag typ hatar att blogga mest av allt i hela världen. :)

Självdestruktivt beteende here we come!

Aja skitsamma, just nu så sitter ja å diskuterar en massa skit med Röj.







SKIT NER ER ERA ÄCKLIGA JÄVLA HOROR :)

GAASH JAG HATAR ATT BLOGGA!

2010-05-03 | 16:48:16
...Men nu slänger jag upp ett inlägg i alla fall, varför vet jag inte för jag har egentligen ingenting att säga er. Men sådanna inlägg brukar bli ganska textrika i alla fall av någon konstig jävla skit anledning som jag inte kan säga er. Men om ni vill så ska jag i alla fall förklara en sak för er. Jag ska säga er det, att jag är trött på bloggen och alla er.

MAT PAUS på er!


så (12 minuter senare ska jag säga er)

Men nu vill jag inte prata mer i textform till er, vill ni något så vet ni vart ni kan höra av er!

Märkt att varje mening jag använt i detta inlägg har slutat med er?

RSS 2.0