Tänkte slänga iväg ett inlägg men..

2010-08-29 | 21:09:11
...Sedan kom jag på att jag ju faktiskt inte bloggar här längre, tyvärr mamma. Det är slut på bloggandet här, men resan fortsätter på annan adress. Som jag inte låter vem som helst läsa, :)

Men men hejdå kära ni! :)

All good things go to an end!

Ibland kan man säga för mycket

2010-08-25 | 22:44:42



God morgon! Jag är ledig!

2010-08-24 | 09:14:54
Började skolveckan med att vara ledig, är det inte toppen? Så då hade jag det lite roligt igår, på en måndag bara för att jag kunde liksom :) Hihi, men nu är jag uppe med tuppen ändå eftersom jag utlovat en ordentlig frukost på sängen som jag skulle göra, har man lovat så har man liksom.. Dessutom är jag hundvakt igen eftersom att mor och far har semester och är uppe i Särna nu, så honom måste man ut med skit tidigt också .. Well well, nu ska jag ta itu med lite grejer inför syrrans födelsedag (imorgon?) och sedan dra mig över till henne och chillendillen!

Förresten! Jag har fått ett ändrat schema, så jag kommer att vara ledig på fredagar. Får alltså en mega lång helg, känns tufft tuffare tuffast tuffasteste! :D

Hej hopp gummi snopp!

2010-08-22 | 11:36:11



Jag och Bettan trotsade vädret, vi trotsade de mest hårda regnskurar man kan möta. Och tillslut satt vi som segrare i solskenet och hade det as bra på vårt favorit ställe!



Spenderade även ett par timmar med världens bästa ... Philip! :D Han hade aldrig varit i Sigtuna förut så jag drog med mig honom dit och vi drack drinkar (men jag mådde inte så bra så jag drack alkohol fritt)...
Sedan på kvällen skulle jag i alla fall på 18 års fest så då blev det lite alkohol i alla fall. Dock tog jag inga bilder denna kväll. Men de kanske kommer upp några i efterhand, who knows?






Sen fick jag den här awesome boken, där man bygger sina egna svordomar (Rojano tyckte att det passade in på mig). Jag som aldrig svär?

 

Och sen tänker jag inte berätta så mycket mer! Adjöss!


Uppe med tuppen var det ja!

2010-08-20 | 09:22:30
Vart uppe sen halv 8 tydligen, hade ingen aning om det. Heeeeeeelt tappat tidsförståndet! Kan bero på den extremt långa natten igår, men fy satan i helvete alltså... hahaha! Sick sick sick! Somliga ting skall inte skrivas här, så vi lämnar det.

Jag började kvällen ute med Bettan i sollentuna och vi drog oss vidare till en krog och sen hemåt mot märsta, fikade hos hennes mormor och sedan drog vi till henne och sen drog vi ut igen, ett jävla springande och åkande blev det. Men roligt var det. I needed that one!

Och ikväll blir det game on igen, för då e de pa-pa-pa-partey! Och det skulle vara singel killar där så jag får väl återkomma om den saken sen när jag vet mer...

Adjöss!

God natt på er kära läsare ;)

2010-08-19 | 00:56:27
...Även om jag nu knappast kommer somna nu, ska lägga mig i min säng å läsa en bok nu, har en söt liten nattlampa och nya fräsha lakan och rosa är de -Kan de bli tjejigare? :)

Pelle väntar på mig, kan höra honom ropa haha!

Den här dagen började sämst, men fyfan vad mycket bättre det blev sen. Började morgonen med en skit lång promenix till steninge slott, hela rundan runt där och upp igen förbi steninge badet. Skit skönt, tog ungefär 1,5 timma, men utan varken sömn eller mat så ska jag nog inte rekomendera det.. hehe jag höll på att falla ihop av orkeslöshet! (kan man säga det?). Men men! Har faktiskt käkat idag, två varma mackor så jag antar att jag börjar ta helvetet med ro lite smått, skönt :)

För jag vill faktiskt börja leva nu.

Och för att göra detta lite muntert kommer här också världens bästa imitation av Amir och Kissie, jag älskar det!


Åh herreguuuud vad lycklig jag är Nu!!

2010-08-18 | 18:53:41
Ni vet ju hur jag är med låtar som jag måste hitta... Sett reklamen på tv om kamera.. canon tror jag det är? har letat och letat och letat!!!

Nu har de gjort en reklam till med samma band som sjunger och jag kom ihåg en rad ur låten och sökte på youtube och hittade den...jag typ hoppar i stolen och får spasmer i armarna. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!




HERE IT IS *Pil upp*

Jaha hej!

2010-08-18 | 02:45:33
Ser ut att bli ännu en någorlunda sömnlös natt för min del, fick nog ihop en timmes sömn för någon timme sen. Men mer än så verkar jag inte få. Antar att min hjärna bearbetar skit som inåt helvete, svårt att "byta samtalsämne med hjärnan" liksom.

Skratta är också svårt, det ligger för nära gråtet. Någon slags koppling, ett litet skratt och jag börjar grina. Oj oj oj så det är synd om mig va? Jag må tycka så.
Ändå har jag fått höra saker om mig själv som jag inte ens visste om mig själv. Jag har tydligen förbjudit min pojkvän (ex nu då) att träffa vänner.. Fattar inte ett dyft? Never ever did! Vad skulle jag vinna på att säga sånt? Alla behöver sina vänner... Idioti.
Känns lite som om jag blivit svartmålad som ett monster och det kan ju bara komma från en källa. Kul  att  du  känner  så.

Ska nog lägga mig och läsa eller nåt, försöka slappna av. Påtal om det så har jag planerat lite grejer för mig själv som ska hjälpa mig med det. Det ska bli awesome!

DAGENS OUTFIT

2010-08-17 | 14:49:53

Jag som aldrig skulle? :D hahah

 

randig tröja från cubus - linne från gina - och jeans från syrrans gamla polares garderob rensning.

 

Man måste ju ha en dagens outfit när man ska ut på stora äventyr som jag ska... i detta fall ska ja dock ut med hunden i regnet men... aa...


What do I feel?

2010-08-17 | 13:27:04
Nu har jag ju faktiskt en blogg och nu tänker jag nyttja den till max för det är skit skönt att skriva av sig -Speciellt efter något sånt här.

Ändå vet jag inte riktigt vad jag ska säga, hur känner jag? Puff... tom..
Men jag kommer på fötter det vet jag, jag har gått igenom tuffare saker än det här och sånt här gör en bara starkare. Nu har jag lärt mig saker av det här gångna året, vad jag vill ha och vad jag inte vill ha, samt vad jag Inte behöver. Det känns som om jag gått omkring i en bubbla i ett ex antal veckor, grubblat, analyserat, inte varit i ett rum till 100% utan som om tankarna varit på annat håll. Har inte kunnat se helhjärtat på en film för tankarna springer iväg. Kan ha himlans mycket att göra med vad jag fått kastat i ansiktet från någon som skall behandla mig väl. Saker han sagt som han fått förlåtelse för men som ändå stannat kvar i mig och gjort mig osäker paranoid och säkert helt skit jobbig att vara omkring... Ja jag blev nog hon som jag sa att jag aldrig ville bli, det byggt på min osäkerhet. Och är det meningen, varför skulle jag då gå runt och vara osäker?

Det var helt enkelt ingenting som skulle leda till något mer än det här och det får man fan ta. Nu biter jag i det sura äpplet och jag ska snart bli redo att leva för den enda viktiga person i mitt liv -Jag! För när fan handlade allt om mig sist?

Jag ska göra saker jag tycker om, omringa mig av mina favorit människor på jorden, skratta som en tok och leva.
Nu blev det här inlägget lite av en boost för mig själv och vad är egentligen fel med det?

Mitt hjärta bröts i tusen bitar för dagar sen, att sedan mista dig kom inte att bli min värsta skada. Skadan var redan skedd för mig. Mitt förtroende för andra är på noll och nu ska jag bli ännu bättre... Snart!

I'll do this!

De här låtarna är ju på fitthåret korrekta!

2010-08-16 | 20:12:18
Det är som om du sjunger till mig..



Fyfan vad jag var rolig förr

2010-08-11 | 01:56:27
Då återstår min fråga till mig själv:

Vad fan hände??


Jag är ju som diarré  -Hemskt ovälkommen, våt... och brun.

Vågar man tro på't?

2010-08-04 | 14:03:23
Är det verkligen så att jag ska följa med till Möja idag?

Vågar inte tro på't själf!

Återkommer!

Åt helvete med hälsan!

2010-08-03 | 16:42:31
Igår träffade jag Douglas, vi bodde ensamma hos min syster inatt. As mysigt, tycker jag! (vi gjorde sånna där par grejer och lagade middag och åt godis framför en film).. Men natten var inte lika kul eftersom att jag feberyrade hela natten och drömde om en jävla kärring som var skit stor som ville ha en klänning men alla klänningar hon ville ha var för små... Så där låg jag hela natten och drömde om att jag sprang fram och tillbaka och hämtade klänningar som var helt fel hela tiden R to the oligt!



Wello wello, mår lite bättre nu eftersom jag tog en shot med Minttu imorse och gurglade i min igen slemmade hals, haha fungerade faktiskt! Douglas gjorde't också! Så nu är man på bättringsvägen som det så vackert heter. Dock känns det som om jag har ett tandtroll som rymt ur min mun och istället börjat banka i mitt bakhuvud. Men ja äe int bitter!


Ett litet brev

2010-08-01 | 21:20:12


RSS 2.0