Tatuerings noja!

2010-07-30 | 15:26:58
Igår var vi hemma hos Beatrice och lyssnade på musik och drack läsk och åt godis. Samt ritade, Douglas vill ha en tattoo så Bella fick prova rita på hans rygg (har dock inget bild bevis på det). Men det såg frääänt ut, och såklart så är inte Bettan sen med att haka på trenden och detta resulterade i :







Tjoflöjt!

Det kostar att ligga på topp!

2010-07-29 | 14:17:35

 

Såhär ser då mina fötter ut just nu, plåster på nästan alla tår. Cp tår, cp tår, cp tår! Hade jag haft normala fötter som alla andra så skulle jag inte ha sånt här problem. "Tårna skaver mot varandra" och det bli blåsor, skit kul.

 

Idag blir det foppa tofflor, Och nä! jag är inte bitter.


När jag lägger mig för natten...

2010-07-28 | 13:49:31
..kommer de där tankarna, som filmer i huvudet precis när jag håller på att somna in. Det är dåliga tankar, senarium, händelser och framför allt spelas konsekvenserna upp om och om igen. Det är lite som att tänka på allt dåligt som kan hända dig, och sedan välja att spela upp det för dig själv i timmar. Inte konstigt att jag sover så dåligt och drömmer störda drömmar om det sista jag tänker på på kvällarna är någonting dåligt...

Gash!

MEN MEN!

Nu är det dag och jag är vaken och vacker (HAHAHAHA)


Can you see the difference??

2010-07-24 | 18:50:18





... och med andra kläder och en fjorre poze så kan det bli ... såhär:



... eller såhär....






... eller såhär hemskt:






OCH FY SKAM FÖR ER OM NI TAR DETTA PÅ ALLVAR! :D

Senaste dagarna har varit fulla med aktiviteter!

2010-07-23 | 16:36:20
Har umgåtts med Fashion en hel del, hon kom hit ett tag och vi åkte till sigtuna och skulle hälsa på Bettan på jobbet en stund (tänkte vi) men vi satt nog där i sammanlagt ... 2 timmar? Fick mat och Bettan gjorde 2 jätte goda drinkar till mig som jag slurpa i mig i solskenet. Det hanns också med en snabb promenad till Våfflan och vi köpte glass. Sedan drog jag och Bella hem till mig igen och jag packade och vi for hem till Bella. Där blev det moppe åkning till ett bad. hahaha och jag och Bella lekte kärlekspar :D haha!! Sedan blev det infraröd bastu hemma hos henne (rikemans-hora som hon är).. Inte ett dugg avis!!!!!!! ....



Dagen efter vaknade jag upp hos Bella/Fashion och vi färgade mitt hår och drog till sollentuna centrum som var lite större än sist haha..

Blablablablabla, jag umgicks med Bettan också -Sov hos henne en natt och vi åkte också till sollentuna för att shoppa, men det blev mat och några glas vin... Ägaren bjöd oss på drinkar så jag var ju överlycklig! Blev lite för lycklig och köpte (vad jag såg idag) -En skit ful tröja.... Bra Sophia, BRA!!

Nu är jag hemma och är duktig -Tvättar kläder, lyssnar på gammal bortglömd musik och har spelat sims men det hakade upp sig så ingenting jag spelade sparades så nu är jag sur på sims ett tag!

Gjort om min toa lite också! : (går inte att byta håll på bilderna!!!!!)








So much things in so little time

2010-07-15 | 11:56:38
Tjenna!

Fullt upp har det varit denna vecka med firande av Douglas farbror + Douglas själv, en tur till Västerås med tåg som kokade!! Lite camping på det också! (Väldigt lite)

Det har vart badande på nya badet här i Märsta med de bästa! Och nu på lördag blir det en resa till borgvattnet som blir lite halv dyr.. men men, har man gett sig in i leken får man fan betala priset för det ;) Douglas bangade som vanligt, men är det inte det jag sa att han skulle göra från början ????


Är det tråkigt -Så får man göra det kul!




Wello wello cousin Bello, i need to go. Smell ya hoe!

No pics!

2010-07-07 | 20:34:45
Har tagit bilder från min lilla semester här, men kan inte få en dem i datorn eftersom att mammas lilla dator verkar sakna något kallat blurtooth... Så tyvärr! :/

Kan berätta att dessa dagar har fyllts med: Sol, bad, blåbärsplockning, lekande med David, snackande i solen, jordgubbs ätande, sims spelande (ja min stora 21,5 tums Imac är med)..

Och idag har jag tagit hand om Bounty och gjort blåbärspaj. Ytterst gott!


Hejdå

En av världens bästa låtar! Just nu!

2010-07-05 | 15:11:30

 

 

Glöm inte att jag uppdaterar när jag är borta! :) Puss och kram!


NU ÄR JAG TILLBAKA!

2010-07-05 | 14:21:56
Efter en evighetslång väntan för min kära storasyster (som är sjukskskriven och har tråkigt) så har jag äntligen tagit tag i att ploppa upp ett litet blogginlägg här -All because of her! :) Så here it goes...!

IDAG TAGGAR JAG TILL FÖR ATT DRA TILL HUSVAGNEN, min mor och far följer med men de jobbar fortfarande så jag blir ensam där om dagarna tills de kommer tillbaka :) Så det blir naaaaaaaaaaaaajs! Ska ta med mig några cider och glassa i solstolen och bäst av allt (och också den största anledning till att jag åker dit) -B A D A !!!

För de som känner mig vet att det absolut bästa som finns är att bada tycker jag! Så satana perkele nu ska här badas!
Men nu rundar jag av den här skiten lite snabbt, ska packa lite och hinna ta en snabb dusch innan vi far iväg!




ADJÖKENS! Och på återseende!


 


RSS 2.0